Controle over je contracten?

  • Makkelijk in te vullen en te ondertekenen
  • Begrijpelijke taal
  • Zo kort mogelijk
  • Juridisch geldig
  • Meerdere keren te gebruiken
  • Beter dan zelf knippen en plakken
  • Veel goedkoper dat op maat gemaakt contract
  • Opgesteld door gespecialiseerde en ervaren advocaten
muziekcontracten

Algemene voorwaarden

Als je gebruik maakt van deze website en/of contracten, checklists of andere items koopt in de webshop, dan moet je akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. Geen akkoord = geen gebruik.

Als je een account aanmaakt, dan kun je daarin je downloads terugvinden.

Het duurt soms even voordat je item wordt verzonden of beschikbaar wordt gesteld.

We garanderen op dit moment nog geen volledige werking van de website en webshop, omdat we deze op het moment aan het bewerken zijn. Ondanks dat we al sinds 19 juli 2017 bestaan, werken we iedere dag nog aan de verbetering van onze producten en diensten.

Voor nu is de belangrijkste voorwaarden dat je de koop niet kan ontbinden en je geen geld terugkrijgt na een koop te hebben gedaan, tenzij er echt iets mis is met een checklist of contract. Als jij namelijk iets download, dan maak je een kopie van een bestand op jouw harde schijf. Als je dan de koop zou ontbinden, dan zou je dat bestand moeten terugleveren. Bij een kopie is dat vrijwel niet mogelijk, of althans, vrijwel niet controleerbaar.

Onze producten en diensten zijn gegeneraliseerd. Dat wil zeggen; ze zijn waarschijnlijk grotendeels op jou van toepassing, maar het is natuurlijk geen op maat gemaakt product dat specifiek op jouw bedrijfsvoering van toepassing is. Daarvoor kun je altijd contact opnemen met een gespecialiseerde advocaat.

De informatie, producten en diensten op onze website moet je zien als juridische informatie, niet als juridisch advies.

Voor de informatie die door derden ter beschikking wordt gesteld, zoals de voorbeeldovereenkomsten en sommige checklists zijn wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en je kan je gegevens altijd uit onze database laten verwijderen.

Het auteursrecht op de items op deze website blijft voorbehouden aan Muziekcontracten.nl. Je mag de items niet kopiëren, uploaden, doorverkopen of op een andere manier betrokken zijn bij handelingen die inbreuk maken op de (rechten op) de items.

Check hier de refund policy.

Download deze voorwaarden hier.